Sinä siellä, minä täällä

Runoilija Levina

 Maailmalla

alla kuuman auringon
taivaan pilvisen tai sateisen

päällä maan
syvyyksissä merien

sinua aina vaan
sinua ainoastaan

missä oletkin
tule takaisin

kotiin

syli odottaa


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipuuta on runossasi.Pidin erittäin paljon .
Tämä on kaunis ja herkkä runo. Koskettava.
Kaipaava, lämmin runo.
Vahvasti lämpöä.
Herkän koskettavaa kaipausta,pidän.
Koskettavaa kaipuuta.
 

Käyttäjän kaikki runot