Palomies?

Runoilija Levina

Kun sä mua katselet
syvälle silmiin uppoudut
suulle suutelet

Kuin salaa kätes hyväilee
sun ihos löytää ihoni

Liekin sytytät
tän roihun valtavan

Hyväilys vain 
lisää bensaa liekkeihin

Helposti
voit liekin pitää kuumana
kun kiihkolla
tulisesti rakastellaan 

En  sitä tahdo sammuttaa
en tukahduttaa

En tänä yönä
en huomenna
en ikinä


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aistikas ja todella kuuma runo
 

Käyttäjän kaikki runot