Siemenistä versoo rakkaus

Runoilija Levina

Tahtoisinko sulta kauniit kalliit helmet kaulalleni ?

Vai pussillisen auringonkukan siemeniä ?

Siemenet laittaisin hellästi mustaan, muhevaan multaan
Onnen kyynelillä kastelisin

Katsoisin siementen itämistä, hentojen versojen kasvua
Odottaisin innolla vihreitä lehtiä, nupun kehittymistä varren päähän

Syvän keltaisen kukan hidasta avautumista
Illalla kukan sulkeutumista, aamulla aurinkoon aukeamista

Kukka kääntyy aurinkoon,  kasvaa valosta
Niin kuin minä rakkautesi voimasta

Syksyllä keräisin siemenet
Talveksi tallentaisin korurasiaan, keväällä taas istuttaisin

Loputtomasti saisin iloa ja onnea

Helmet antaisin sille joka haluaa kerätä rahaa rakkauden sijasta



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"sen minä olen sanonu, että rikasta en lemmi koskaan,
rikas ei oo rakas, eikä miulla oo rahhaa rakkautta ostaa"...niin kuin kansanlaulukin sanoo.
 

Käyttäjän kaikki runot