Huulet etsii huulia

Runoilija Levina

Mitä siitä vaikka onkin
pimeää ja kylmää,
sataa kaatamalla

On meillä tähtitaivas,
savusaunan lämpö,
luonnon hiljaisuus

Toistemme läheisyys,
yhdistävä rakkaus

Saunapuhtaat vartalot,
kiinni toisissamme
Iho tuntee poltteen ihon
Jokaisen pienen kosketuksen,
kuuman hengityksen

Älä päästä irti,
ollaan hetken yhtä

En malta olla paikallani,
kiemurtelen allasi
Halu kasvaa kiihkeäksi,
aina hetkeen räjähdyksen
Sinä syvällä minussa

Vartalot hikisinä,
ihan raukeina,
toistemme kainalossa
Huulet etsii vielä huulia,
kaipaa pehmeitä suudelmia

Kuunnellaan vain hengitystä,
sydän sentin päässä❤️

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis aistikas runo
Täyttä rakkautta ei voi koskaan unohtaa eikä jättää.jos niin tekee sen edestään löytää. Elämä on muistojen kuin kokemuksien yhteissumma.
Intohimoista hehkua savusaunan lempeässä lämmössä.
Kaunista intohimoisuutta ja läheisyyttä.
Hieno, lopetus etenkin upea
 

Käyttäjän kaikki runot