Veresi virtaa suonissani

Runoilija Levina


Painan pääni  sammaltyynyyn,
kietoutuneena metsänpeittoon.
Vajoan talviuneen,
herätäkseni suudelmaasi,
kuin Ruusunen uuteen kevääseen
Sinun veresi, sykkii suonissani
Jokainen suudelma 
kiihdyttää sydämenlyötejä
On kuin iho puuttuisi väliltämme
Tunteet virtaavat kyyneleinä
Viimeinen suudelma on kaunein sanasi
 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, kiihkeä runo. Pidän kovasti.
 

Käyttäjän kaikki runot