Sade luo maahan uomat
niihin kasvaa pieniä puroja
jotka yhdistyvät toisiinsa
Ajan saatossa niistä tulee joki
Sade yltyy, joki kasvaa
se kerää sulan lumen ja jään itseensä
se leviää
Yli rikkonaisten kotien
yli sodan runteleman maan
Tulva peittää kaiken alleen
maa on taas, kuin luomispäivänä:
Puhdas.
Selite:
Kaikki vaikuttaa kaikkeen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniisti kirjoitettu <3
Sivut