Saanko

Runoilija Vesku75

Voin kirjoittaa nimesi pilviin.
Saanko silloin pidellä kättäsi, 
katsoa silmiisi.
Saanko viedä sinut tanssiin,
vaikken sitä osaakaan.
Saanko antaa sinulle kukkia, 
joka päivä
Saanko jutella sinulle tunteja,
sanoa asioita joita et ehkä ymmärrä.
Saanko unelmaa, jota ei myydä.
Saanko rakastaa.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaisista ehdotuksista on vaikea kieltäytyä.
 

Käyttäjän kaikki runot