Linnunrata, tähden pienen

Runoilija Vesku75

Tähden pienen kaukaisen nähdä saatoin. Valon sen tuolla jossain linnunradan puolella.
Ja oletko matkalla jossain, missä sinut nähdä voisin eikä se minulle unta olisi. 
Matkalla jossa valon nähdä voisin, linnunradan tällä puolella.
Matkalla tänne missä voisin kohdata sinut.
Ja valon linnunradan laidalta sieltä tältä puolelta saisimme yhdessä matkaa jatkaa jossain.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis haave. 
Koskettavaa, rakkauden voi kohdata jo maan päällä.
 

Käyttäjän kaikki runot