Sanoja

Runoilija Vesku75

Kirjoitan pienillä kirjaimilla,
mietin mitä uskallan sinulle sanoa.
Kirjoitanko sinulle kauniita sanoja, 
joita pelkään tuoda sinulle.
Kuitenkin näitä pieniä sanoja sinulle kirjoitan.
Sanoja jotka hentoisella varrellaan huojuvat tuulessa,
pitäen tiukasti kiinni, 
pienistä sanoista joita kirjoita pienillä kirjaimilla.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia on että kirjoittaa jotakin, jollakin tavalla. 
 

Käyttäjän kaikki runot