Loisteesi

Runoilija Vesku75

Tähden kirkkaan tunnen 
sydämessäni.
Ja näen miten loistat loistollais tuoden valoa elämään.
Eikä loisteesi voi sammua sisimmässäni milloinkaan. 
Sinä kauniit säteet minulle jaat .
Ja hetket yhteiset edessä jotka kulkea saamme.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa on heillä, kun on oma rakas keillä.
Tää on kyllä hieno
Se, että osaat nähdä loisteen toisessa ihmisessä, on hienoa. 
Hyvää joulua 🌲 
 

Käyttäjän kaikki runot