Sana

Runoilija Vesku75

Odotan että saan kuulla 
äänesi.
Tahdon puhua sanani 
putoavat.
Sinä sydämeni rauhoittava,
sylin annan aukaista.
Sinut sinne sulkea.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, sanat auttavat paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot