Uni

Runoilija Vesku75

Yö saapuu hiljalleen, sydämet tuikkii toisilleen.
Kuu noutaa kulkemaan nukkumatin maailmaan.
Hyvää yötä, kauniita unia.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita unia sinnekin 🎑 
Kerrassaan ihana hyvän yön toivotus.
 

Käyttäjän kaikki runot