Kosketus

Runoilija Vesku75

Tuntiessasi kosketuksen sipaisevan sisintäsi.
Tartuthan silloin hetkessä 
siihen kiinni.
Sillä voi se muuten silmänräpäyksessä mennä ohitse.
Jättäen jälkeensä kuitenki hymyjä ja onnen kyyneleitä poskellasi.
Kaiken nähneillä kasvoillasi.
-V-
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti todettu jälleen, sisintäänkin pitää kuunnella.
 

Käyttäjän kaikki runot