Sormesi

Runoilija Vesku75

Pitelen käsiäni ja kuvittelen
kuinka pitelisit kättäni
vasten kättäsi.
Ja tunnen kuinka hidas hipaus liukuu alas ihoani, kohti sormiani ja sormesi lomittuu omiini.
Ja silloin sinuun minä kirjoitan
sanat, joita en ääneen halua
lausua, muuten ne menettävät otteensa. 
Haluan tuntea kosketuksesi, sormesi kiinni minussa.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, kunpa kaikilla olisi oma rakas.
 

Käyttäjän kaikki runot