Määränpää

Runoilija Vesku75

Avaruus tuo monien pienien pisteiden.
Tähtipolku minut johdattaa linnunradan taakse.
Siellä levität pölyn hennon
jonka minä vain nähdä voin.
Edessäni on toinen maailma
sinuun käpertyä tahdon.
Matkamme yhteisen määränpään 
voi soittaa sävelen.
Jää jälki hentoinen kun
edessä alku yhteinen. 
Matkamme tämä päättymätön on.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavasti ajateltu, toive ikuisuudesta.
 

Käyttäjän kaikki runot