Muistan

Runoilija Vesku75

Musteella kynän kirjoitan,
sanat piirrän. 
On täynnä elämää.
Enkä osaa unohtaa,
kuinka voisin sinua odottaa.
Muistan kuitenkin sinut,
kun sanoihin kätken.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, rakkaan muistaminen saa hyvälle mielelle.
 

Käyttäjän kaikki runot