Sirpaleet

Runoilija Vesku75

Katson peiliin joka edessäni istuu.
Kun kuitenkaan en tiedä mitä nähdä saatan. 
Ja minua viisaimmatkaan ei osaa sanoa minulle mitä minä sieltä näen.
Voin kuitenkin kertoa sinulle ettenkö pelkäisi mitä sieltä näen.
Näinkö sen rikkinäisen, joka on antanut kaikki sirpaleet joita en ole jaksanut pitää kasassa.
Vai näinkö särön, joka voi murentaa minut sirpaleeksi lattialle.
Kun ei jaksa enään.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä riipaisevan koskettavaa kerrontaa.
Toivon että särön voisi vielä paikata, ettet sirpaleiksi murenisi. Voimia sinulle. 
Kaikki hyvin minulla. Tämä syntyi sanoja pyöritellessä.
👍 Hyvä niin. Pyörittelit hyvin, koska tunne tuli hyvin esiin. 
 

Käyttäjän kaikki runot