Ikuisuus

Runoilija Vesku75

Alla näiden tähtien mun sydämessä tiedän sen, 
kun katson silmiisi.
Kerron kuinka sinusta tykkään.
Lasket pääsi mun hellään syliini.
Hiuksiasi hiljaa silitän.
Vierelläsi aina olen sä kuulut tähän kainaloon.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno 😉 
Kerrassaan upeaa kerrontaa, rakkaus kukoistaa.
 

Käyttäjän kaikki runot