Uniko

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Olitko unta vai
olitko totta?
Joskus toivon, että olisit ollut ihana uneni.
Silloin minulla olisi helpompaa.
oletus

Kommentit

Runon otsikko tuo hauskasti Japanin mieleen, ja kivan kyseleväinen on sisältökin.
Kiitos.😊
 

Käyttäjän kaikki runot