Ikäväni

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Mihin piilottaisin tämän surun,
kaipauksen ja ikävän?
Laskisinko huoleni muuttolinnun siiville
ja pyytäisin sen pudottamaan huoleni meren aaltoihin.
Mitä tekisin tälle suurelle rakkaudelle joka
sydämessäni vieläkin on?
Piilottaisinko sen metsään sammaleen alle
ja pyytäisin metsätähdet vartioimaan?
Vai säilytänkö sen sydämessäni
elämäni loppuun asti?
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävän juuret tarvitsevat kyyneleitä
uudistavaan kasvuun
jos saisit kolme sanaa
mies
vaalea
miitti
tulisiko siitä runo:)
Keskikesän kuumana kauniina päivänä miittiin odotettiin uutta tulokasta. Seuraamme saapui vaalea, hoikka mies hiukset tuulessa hulmuten. Siinä oli nyt mies nimimerkin takaa jolla oli ihan oma ajatusmaailmansa.
Voi kiitos, kauniisti sanoit. Tykkäsin. 
Ollos hyvä.😊
Rakkaus ja ikävä on yhdistelmä, jonka aika helpottaa, toivottavasti <3 
Pitkä on taival...
 

Käyttäjän kaikki runot