Miittiruno sinkku ikävä avain

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Aluksi minut valtasi suunnaton ikävä
kun viimeisen kerran jätit avaimesi eteisen
pöydälle.
Todellisuus paljastuu minulle vähitellen 
haluat olla sinkku.

Kummastelen miksi?
Kun kotiin jäi hyvä kinkku.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, joskus vain voi ihmetellä <3 
Joskus se on paras vaihtoehto.
 

Käyttäjän kaikki runot