Vartijat

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Kolme vartijaa seisoo ylväänä vaunun päädyssä.
Hyvin tuntuvat tulevan toimeen keskenään
vaikka kaikki ovat erilaisia.
Koivu, mänty ja leppä saisivat pitää
suvaitsevaisuuskoulutusta meille ihmisille.
oletus

Kommentit

Aivan oikein, luonnosta voi saada lähes kaiken tarpeellisen <3 
Kyllä vaan
Niinpä, luonnosta voisi ottaa mallia monissa kohdissa
Näin on
Totta. Puhutteleva runo.
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot