Miittiruno kärpänen turhaan face

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Silmäilin facen sinkkusivustoa
selasin sivuja sadannen kerran
turhaan...
Kärpänen istahti leipäni päälle 
se sai mitä halusi
minä en
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti kaikella on tarkoitus <3 
näin sieluni silmin miten pörisijä laskeutui innoissaan paahtoleivälle. : )
 

Käyttäjän kaikki runot