Miittiruno kukko karviainen vihreä

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Vihainen kukko tepastelee
karviaispensaiden takana
katsellen vihreitä marjoja.
Kenelle nuo ovat tarkoitettu pohtii kukko?
vai pohtiiko?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, kerrassaan mielenkiintoista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot