Luontofilmi

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Koko kesän olen surannut asuntovaunun
ikkunasta luontofilmiä
Ei tarvita antenni- tai kaapeliliittymää
eikä tämä filmi tule uusintana
Odotan jo ensi vuoden tuotantokautta
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiosti ajateltu, kannattaa nauttia näkemästään <3
Kiitos
Noin on hyvä!
Antennin sijaan aikaa ja kaapelin sijaan kiikarit.
Kiikarit on vaunulla ja joskus jopa olen muistanut niitä käyttää.
Sen minkä silmä ja mieli tallettaa ei terävinkään 8k qhd suhd super pysty voittamaan :-)
 

Käyttäjän kaikki runot