Miittiruno tiimi juhla super

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Tiimin kokouksessa suunniteltiin
firman kymmenvuotisjuhlaa.
Juhlasta tehtäisiin superhieno.
Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty
tai niin me luulimme...
kakku putosi
solisti sairastui
ja vettä tuli taivaan täydeltä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain ei kaikki mene, niin kuin pitäisi. Se on ymmärrettävää <3
Usein käy niin elämässä...
Runossasi on hienot huumorin pillerit
Kiitos sulle.
 

Käyttäjän kaikki runot