Miittiruno musiikki Seura tori

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Torilta kantautuva kaunis musiikki
sai minut tulemaan toisten seuraan.
Musiikki lumosi
seura ei.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Musiikki on oikeastikin hyvin tärkeä osa ihmisten elämää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot