Elämä

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
On jo myöhäinen hetki.
Ihana usva järven pinnalla.
Ihmisten iloinen puheensorina
kuuluu lähistöltä.
Kynttilät valaisevat tummentuneessa yössä.
Olen kuitenkin surullinen ja yksin.
Tämä päivä toi enemmän murhetta ja huolta
kuin olin ajatellut.
Selite: 
sama tunne tuntuu jatkuvan kuin jo v. 2014
oletus

Kommentit

Haikea, liikuttava runo.
Kiitos :)
Toivottavasti tänä kesänä 2022 kaikki on paremmin.
 

Käyttäjän kaikki runot