Mustan perjantain saunapäivä

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Yli vuosi on aikaa siitä, kun selänpesijäni
lähti toisen naisen selkää pesemään.
Aluksi inhotti koko sauna.
Itketti, oksetti, sitten tulivat muistot
mukavista  yhteisitä hetkistä:
Jutustelua, murjottelua, nauramista, pussaamista
Nyt sujuu jo paremmin
Tänään kaipasin selänpesijää, kun selkää kutitti
Mietin, että vieläkö löytyisi uusi pesijä?
Missä olet?
Lauteet kutsuvat ja muhkea mimmi.
oletus

Kommentit

Monenlaisia tunteita herättävä, toivottavasti kumppani löytyy vielä <3 
Kiitos ehkä sitä pitää alkaa toivomaan.
Selänpesu yksin on tosi hankalaa :-) Eikun ulos seikkailuun ja sisäinen kompassi ohjatkoon oikeaan suuntaan. 
Oon kyllä aika huono suunnistamaan (koulussakin eksyttiin aina)
Toiveikas tunnelma! Vielä löytyy!
 

Käyttäjän kaikki runot