Mielipide

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Omppuja
kisuja
hauvoja
pupuja
mammoja
pappoja
minulle
omena on omena
kissa on kissa 
koira on koira
jänis on jänis
äiti on äiti
isä on isä
Sano mitä sanot 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mansikkavadelma, niin minä. Vaan saatoin katsoa myös muita sanoja.
Jokaisella täytyy olla oikeus omaan mielipiteeseensä.
 

Käyttäjän kaikki runot