Miittiruno alaston räiskyvä röyhtäisy

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Katsellessani alastonta vartaloasi
tunsin räiskyvän tunteen kehossani.
Ellet olisi röyhtäissyt
olisimme voineet viettää yhdessä 
nautinnollisen tuokion.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hauskasti todettu <3 
Kiitos tää oli mulle uutta, että nopeasti kirjoitettiin runoja kolmesta sanasta 
 

Käyttäjän kaikki runot