Kaksi pientä rengasta
niiden välissä näkymätön ketju
tehty metalleista jaloimmasta
rakkaudesta
Kaksi pientä rengasta
niiden alkua ei voi tietää
niillä ei ole loppua
Kaksi pientä rengasta
täydentävät toisiaan
niiden välissä näkymätön ketju
tehty metalleista jaloimmasta
rakkaudesta
Selite:
Hyvälle ystävälleni, joka menee viikon päästä naimisiin! Jumalan siunausta, rakas sisko!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:) kaunis!
Sivut