Miun elämä

Runoilija Mobilisti

Äiti koskaan ei salannut meiltä, 
löytyy isoveli ja - sisko teiltä. 
Tiedossa oli, mutta pelkkä tarina,
melkein kuin vanhan puutuolin narina. 
Asiasta kuuli kuin Lumikista satua, 
välillä mietti uskoako vai ei...

Mutta juttu on aivan totta,
selvillesaaminen otti monta vuotta. 
Nimistä tuli oikeita henkilöitä,
persoonia perheineen...

Täti ollaan seitsemälle lapselle, 
isotäti ainakin kahdelle pienelle. 

Elämä on välillä yllättävää. 
EI tarvitse katsella telkkarista sarjoja,
Oma elämä on parasta yllätyksineen <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, omassa elämässä yllätyksiä riittää <3
Täsmälleen näin.

Vahvaa arkitodellisuutta ja yllätyksellisyyttä.
 

Käyttäjän kaikki runot