Saabistin tarina

Runoilija Mobilisti

Sairas autoilija poloinen,
elämässään kovin yksinäinen.
Sairas vain merkkinsä takia,
nauru on toisilla autoilijoilla varsin makia.
Toinen se merkkiinsä jaksaa uskoa,
antaa toisteen suutaan vain aukoa.
Kuukaudessa kerran muita kaltaisiaan tapaa
joilla kiinnostus merkkiinsä on vakaa.
Erään heistä kanssa kännynumerot vaihtaa,
alkaa tekstiviesti ääni iloiseen puhelimessa laulaa.
Juttu heillä syvenee,
tunteet ajatuksissa etenee.
Ryhmä vaihtuu porukaksi omaksi,
tapaamiset kahdenkeskeisiksi.
Onnea elämässä on löytää Saabisti oma,
elämänmatkalla tiedossa yhteinen loma.
Ja autohan matkoilla on Saab toisen,
NG tai OG, "ei väliä kumpi" ajattelen.
Molemmat toimii ja perille vie,
Saablandia osani elämässä lie.
Pihalla molempien Saabeja lepää,
hullut autoilijat oma museota kerää. <3

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot