ajatuksia

Runoilija Mobilisti

Rakkaus todellakin satuttaa,
sehän monissa lauluissa jo kerrotaan.
Kuinka voi ihminen silti niin muuttua,
ja siihen asiaan ei voi puuttua.
Yrittää ymmärtää,
silti ei vaan osaa löytää.
ja sitten luopui...

...pala kerrallaan..

...ajatuksissaan liikaa eläen....

...parasta silti toiselle toivoen...

...mukavaa loppuelämää.

Sehän meillä molemmilla edessä,
ilman toista toisen sylissä....

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa. Osui ja upposi. Kolahti niin mun tähän elämän tilanteeseen. Pidin!

Surullista mutta kauniisti. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot