Erilainen, vähän erityinen

Runoilija Mobilisti

Poika nuori erilainen,
toiset sanoo erityinen. 
Helppoa ei ole aina ollut,
silti sitä on toimeen tullut.

Rakas poika erityinen,
teini-ikäisenä häilyväinen.
Välillä kaikki on suuresti hyvää,
toisaalta murjoituksen arvoista tylsää.

Sanoja tulee, muttei kaikki niistä ole selviä,
jos ei sanoja tuota suu, käyttää voi käsiä.
"Ymmärän puolet mitä puhut mulle,
huoli tajuamisesta jää sulle.

Rahaa käytän ja aina tajua en,
mitä turhaan välillä ostella. 
Kakskyt senttiä on sama, kun mainoksissa luku 19.95,
paperiraha on paperia, onko sillä niin väliä?"

Vanhemmuus on välillä raskasta arkea,
ilman lapsen iloisuutta olisi jopa surkea.
Mut päivääkään elämästä en antaisi pois kelleen,
elämäni kuuluu mennäkin tälleen.

Rakkautta löytyy ja luottamus toisella,
vaikka mokaisi,  Äiti pysyy vierellä.
Mihin mie katoaisin, lapsi on tärkeä minulle, 
yhdessä kuljetaan ja näytetään maailmalle.

Olkoon este mikä tahansa,
yli päästään!!
Selite: 
Erityisen vanhempana oleminen on seikkailu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava kirjoituksesi!
 

Käyttäjän kaikki runot