Rankka Rock

Runoilija Mobilisti

Elämässä soi musiikki suunnaltaan rokki,
muuksikin sitä kutsua voihan tokki. 
Elämässä ei helpolla pääse kukaan,
silti hypätään sen kelkan mukaan.
Musiikki antaa suuntaa elämään sujuvaa,
ystäväni joka soi harmissa lujaa.
Lohduttaa, kun mieli on maassa,
hyvällä tuulella käy jopa taivaassa.
Addikti olen, myönnän sen,
mutta oishan sitä pahempiakin...

Musiikki tuo lohtua sairaalassa, 
antaa viestin, sie oot elossa.
Antaa uskoa, ett tästäkin selviää,
vaikka solumyrkyt tulee letkusta tukemaan elämää.
Elämä on rankka rock
ja näin on hyvä. 
Mie elän!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos rokki auttaa niin antaa sen auttaa! 
Ilman musiikkia ei monikaan olisi enää elossa.
 

Käyttäjän kaikki runot