Elämästäni....

Runoilija Mobilisti

Yllätys suuri kihlatulta,
kysymys pieni rakaimmalta.
"Voisikohan mie siulle olla,
elämäsi merellä se kantava jolla?"
Apua tarvin ja sitä haen,
tavoittaakseni elämässä sen mäenlaen.
Sairaus tuli ja sairaus vei elämästä työn,
tuoden mukanaa murheellisen yön.
Mut jospa se aurinkokin joskus paistaa,
saa elämän iloja edelleen maistaa.
Päättänyt olen elämää elää itse,
niin se on ja sen perään piste.
Elämästä löytyy meille kaikille toimintatapa oma,
kaikissa asioissa ei ala se loma.
Luovuttaa ei saa eikä kannata,
aina voi asioita hetken ajatella.
Vierelle löytyy ihminen auttavainen,
tie elämässä ei ole yksinäinen.
Tarvii vain malttaa odottaa,
Elämä oikealla tavalla kyllä järjestyy!!!

Selite: 
MS tuli, sen kanssa eletään ja kyl se aurinko pilkistää jo pilvien takaa =)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia sinulle :)

Runon alun meri ja jolla, niin hieno lause :D

Ihana rohkaiseva runo!

Aika pitkälle selviää, kun ajattelee, että
elämä on kaiken yläpuolella, vaikka päivissä
tummaa.

Puhuttelevaa rohkeutta, oikeanlaista
nöyryyttä, viisauttakin.

Elämisen kirjoa täysi tämä Runo.

Kiitos.

Voimia Sinulle päiviisi.

 

Käyttäjän kaikki runot