Iltani miete

Runoilija Mobilisti

Sattuu, en valita...
Koskee, en kerro kelleen...
Kerron asioista, en kuitenkaan puhu...
Vähän väsyttää, en nuku kauaa...
Haluan juoda, kahvia nimittäin...
Olenko kuosissa, ehkäpä en...
Pitää jaksaa, en tiedä kauan...
Reppana, juu se mie oon...
Entinen vahva, nykyään voimaton...

...tästäkin päivästä selviää kuitenkin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu on hyvin myönteinen, niinkuin pitääkin.
aika tavalla todellinen, harva osaa tai uskaltaa tuoda sen esille, runoilet tyylillä, päivän voittajana kulkeneena runon lopussa
Enpä taida minäkään reppanasta kauas jäädä.

Reppana mikä reppana.
 

Käyttäjän kaikki runot