Saab runo

Runoilija Mobilisti

Talvi on ja lunta tulla tuiskuaa,
Saab on alla, antaa tulla lisää vaa.
Automaatti femma on alla naisella,
hyvä se ois kummallakin sukupuolella.
Og vielä, jos sillä on väliä,
winter vaihteistossa tukee tätä keliä.
Eteenpäin kelillä kuin kelillä,
sport tukee ajonautintoa kesällä.
Jos vaikka tekee mieli leikkiä... ;)

Pieni oon runo autolle mukavalle, 
tai miksei kaikille autostaan tykkääville.
Sairas oon ja totuus on:
Saab on autonani ehdoton.
Osia löytyy kun jaksaa etsiä,
paikkaa mistä ostella todella miettiä.
Onneksi en ole ainoa merkillä ajelija,
enkä ainoa klubiin kuuluja. 
Tapahtumissa useissa tavataan, 
jutut toisillemme jaetaan.
Paikallisesti renkaita potkitaan,
kahvit porukalla nautitaan.

Jos et paikallisissa ole käynyt vielä kertaakaan, 
olisiko aika nyt tulla?
Potkuissa on tunnelmaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasti sanailtu :>
 

Käyttäjän kaikki runot