Oodi femmalle

Runoilija Mobilisti

Näin kuvasi: "Oletpa kiva."
Alkoi rahavirrasta omanlaisensa tiva. 
Katsomaan eksyin ja päätin sen,
olet autoni mun, nykyhetkinen.

Rahat olet vienyt, eikä vieläkään riitä.
Toisaalta taas, mitäpä siitä.
Sinut löysin, halusin, ostin..

Tehtävää oon aina,
mut ei se asia liikaa paina.
Olet elämäni kulkupeli, 
hyvässä että pahassa.
Arvoasi ei voi mitata rahassa.

Kuinka sitä autoonsa rakastuu,
merkkiuskolliseksi ihminen maatuu.
Femman lumous on käsittämätön.
Selite: 
Suhteeni autoon on kuin avioliitto. Toinen tulee elämään, laittaa ihastumaan ja sit tuhlaa kaikki rahat. Silti toista rakastaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotakin täytyy jokaisen voida rakastaa, vaikka autoa.
 

Käyttäjän kaikki runot