Hymy hulluudelle

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson
huultesi kaarta,
poskipäittesi hehkua,
ojentuvaa nilkkaasi,
kätesi selkää,

enkä
osaa edes
kuvitella
mitään
sen
kauniimpaa.

Rakkaani.

Tuhat päivää
ja tuhat yötä elämästäni
antaisin yhdestä
rakkauden
sanasta
ja katseesta
joka vahvistaisi
sen todeksi.

Mutta
uneni jatkuu
ja sinä hymyilet
hulluudelleni.

Onneksi
pelkkä hymysi
riittää lunastamaan
taivaspaikkani.

-Jukka-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä upposi minuun,todella kaunista tekstiä.

Aivan mielettömän ihana tämä runosi!

Oih miten kaunista..rakkauden puhetta kultakirjailluin sanoin..

Ihaileva, lähes palvova tyyli
rakkauden kohteesta uneksien.
Unta, totta vai unelmaa...
kaunis yksityiskohtineen.

 

Käyttäjän kaikki runot