Aukko, jota en halua paikata

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rantakylä Normandiassa

Kalliot hehkuvat ilta-auringossa
ja aallot vierittävät rantakiviä
jotka kumisevat
kuin
kaukainen
ukkonen

Kirkuvia lokkeja meren yllä,
ilmassa täyden kesän värinää

Onni
on läsnä,
mitään ei puutu
ja kuitenkin...

illassa on
Sinun kokoisesi
aukko

Ikävä,
jota en osaa
enkä edes halua
paikata

Tuo
tunne
saa minut
hymyilemään

Enhän edes tiedä,
onko sinua olemassa?

-Jukka-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelmallinen upea runo,vei ajatukset kauas pois sinne jonnekkin.Sinä varmaankin olet kuitenkin olemassa siellä jossakin.

Kaunis runo,

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot