4:07

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suden
hetkeä valvoin

miettien
sitä tunnetta

kun kääntää kylkeä,
kurottaa kätensä toisen yli
ja voi tuntea, miten paljas selkä
painautuu omaan rintaan vakuuttaen
että kaikki mitä tarvitsen
on
tässä ja nyt.

Siihen
on vielä matkaa
että pelkkä kuu riittäisi
vakuuttamaan
minut.

-jukka-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipaavaa tunnetta tässä

Rakkauden nälkää... Hienosti ajateltua.

Mielenkiintoinen, todellakin.

 

Käyttäjän kaikki runot