Kutsu

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maisemassa
aavistus muutoksesta.

Koivut
pukeutuvat
hiljalleen
kellanruskeaan
kuin kesästä luopumisen
kunniaksi

...

Luopumisen?

...

Mikä on läsnä
ja
mikä
poissa?

...

Luopuminen
on kuin kutsu elämälle
tulla luokseni

...

hiljennyn

...

hengitän ulos

...

pitkään

...

kunnes
tulee se hetki,
jolloin henki
loppuu

...

jolloin ... vain ... olen

...

ja
oivallan
jotain

...

hengitys
jonka äsken luovutin
maailmalle

onkin
elinehto koivulle
joka
juuri nyt
vetää sisäänsä
kesän vihreitä sävyjä.

-Jukka-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näppärä henkäys..

 

Käyttäjän kaikki runot