En arvosta järjen juoksua

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään
en arvosta järjen juoksua.
Kaipaan hulluutta, joka vie mukanaan
kunnes jokainen solu minussa
huutaa armoa.

En tahdo
varmuutta huomisesta.

Haluan tunteen
joka saa tämän hetken.
tuntumaan leimahdukselta
jolla maailma luotiin.

Toivoni
on sinussa,
koska sinä saat minut
epäilemään järkeäni ja rakastamaan
seonnutta sydäntäni.

-Jukka-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mäkin haluuuuuuuuuun....

Pidän, sillä ajattelen itse täysin päinvastoin kaikkien tunnemyrskyjeni ja sekoilujeni jälkeen :)

Ihana runo!

Hetkeen heittäytyminen,
elämää täysillä tässä ja nyt
voi olla jopa järkevääkin.

 

Käyttäjän kaikki runot