Ansaittu kunnioitus

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun häviävän pieni hetki
ravistaa elämääsi tavalla
jota et ymmärrä,

kun yksi katse
vakuuttaa sinut siitä,
että elämä alkaa aina uudelleen
tässä ja nyt,

kun satunnainen kohtaaminen
saa nauramaan järjelle
ja olet valmis heittämään itsesi
epävarmuuteen
jonka loppua ei ole nähtävissä,

silloin tiedät kunnioittavasi
ainutkertaista elämääsi
tavalla jonka se ansaitsee.

-Jukka-

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot