Uni ilosta

Runoilija Jukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson
sinua keinumassa
leikkikentällä
ja hymyilen kilpaa
kesän kanssa.

Sinä leikit,
naurat, säteilet
ja me uimme lasten kanssa
rantavedessä,
kunnes aurinko laskee puiden taa
ja varjot viilentävät
kesäillan.

Taittelemme
viltin rannalta kassiin
ja katseemme
kohtaavat

Lämpösi
virtaa sydämeeni
ja jään miettimään

Sinä
muistutat
minua jostain
jota mieleni ei vielä
tavoita, eikä ehkä
tarvitsekaan.

Olet
merkki ilosta
jolle olen tehnyt tilaa.

Tilaa tulla ja olla.
Nyt ja tässä.

Sen enempää
ei tarvita, sen enempää
ei olekaan.

-Jukka-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana aistittava tunne välittyy näytön tälle puolen.

Kaunista kesäunelmaa! :)

Kuin varkain ajatuksiin tekevät kesän muistot pesää...

Hienosti viikkautuvat
taitava ja tunteikas.
Tekstin "hedelmälihassa" Granaattiomenan siemenet.

Hedelmäisen hieno, lempeästi hymyilevä runo.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot