Kesän odotus

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Askel hyvin kevyt on
Tunne aivan huoleton
Kukat puissa
Ruoho maassa
Kevät, ihana, vallaton

Taakse jää synkkä tyttö
Edessä aurinko, kesätuuli
Taakse jää murhe, suru
Hymyilee sulohuuli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Henkistä tyyneyttä tässä.

Hieno positiivinen voima runo!

 

Käyttäjän kaikki runot