Kuuntele minua

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin kertoa,
Mitä, missä, milloin
Mutta sanani kuulevat,
Vain käännetty selkäsi

Mie pelkään,
Poveani puristaa,
Ja jäljelle jää,
Paniikki

Sanat suussa,
Kuin savu sätkän
Koetan pysäyttää,
Mutta savu karkaa,
Ja sitä en enää kiinni saa

Ja pian savuni,
Kirvelee silmiäsi
Ja jäljelle jää,
Hiljaisuus

Kuuntele minua,
Mie pyydän,
Ennenkuin olet,
Osa mennyttä elämää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot